Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.8.2
    • Fix Version/s: 1.8.4
    • Component/s: Frontend (F), Server (S)
    • Labels:
      None
    • Environment:
      mysql backend

      Description

      reproduce:

      • open a template with defined macros
      • in the add-macro-box enter an existing macro name and a new value
      • check the old macro and delete it
      • input boxes should still have the new info
      • add the new info
      • save the template
      • reopen the template

      at least in my case, the macros still had the old values.

      so i deleted them, saved template, recreated them. while the template showed correctly then, the server was still operating with old values and needed another restart!

        Activity

        Thomas Spengler created issue -
        richlv made changes -
        Field Original Value New Value
        Summary CLONE -Usermacro handling can't edit a usermacro in a template
        Fix Version/s 1.8.4 [ 10081 ]
        Alexey Fukalov made changes -
        Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
        Assignee Alexei Fukalov [ vedmak ]
        Resolution Fixed [ 1 ]
        richlv made changes -
        Status Resolved [ 5 ] Tested [ 10002 ]
        Alexey Fukalov made changes -
        Status Tested [ 10002 ] Closed [ 6 ]
        Alexei Vladishev made changes -
        Workflow Zabbix workflow [ 19096 ] Zabbix workflow - new [ 44156 ]

          People

          • Assignee:
            Alexey Fukalov
            Reporter:
            Thomas Spengler
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: