Uploaded image for project: 'ZABBIX BUGS AND ISSUES'
  1. ZABBIX BUGS AND ISSUES
  2. ZBX-13027

Agent ping sometimes does not go back to OK

    Details

    • Team:
      Team A
    • Sprint:
      Sprint 21
    • Story Points:
      0.5

      Description

      After I upgraded from 3.2.5 to 3.4.3 I have the problem that the agent ping remains on error, although this is UP again.
      Workaround restart zabbix server or stop zabbix agent and start agent after approx 10 minutes. If I use the agent option then I have the agent-Ping error twice Screenshot_4. Is the agent ping up again both enties schow OK.
      I usually have this problem with WAN. For 10 devices, 8 show OK in case of a failure. 2 remain on error.

        Attachments

        1. item-1.png
          item-1.png
          48 kB
        2. item-2.png
          item-2.png
          21 kB
        3. Screenshot_1.png
          Screenshot_1.png
          19 kB
        4. Screenshot_2.png
          Screenshot_2.png
          12 kB
        5. Screenshot_3.png
          Screenshot_3.png
          19 kB
        6. Screenshot_4.png
          Screenshot_4.png
          9 kB
        7. Screenshot_5.png
          Screenshot_5.png
          26 kB
        8. Screenshot_6.png
          Screenshot_6.png
          107 kB
        9. zabbix_server.log.txt
          178 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              wiper Andris Zeila
              Reporter:
              Ruddimaster Dirk Bongard
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: