Uploaded image for project: 'ZABBIX BUGS AND ISSUES'
  1. ZABBIX BUGS AND ISSUES
  2. ZBX-17636

Incorrect float values in Zabbix 5 beta in graphs and latest data

    XMLWordPrintable

Details

    • Problem report
    • Resolution: Duplicate
    • Trivial
    • None
    • 5.0.0beta2
    • Frontend (F)
    • debian 10 / docker nginx + pgsql 10

    Description

      Just upgraded from 4.4 to 5.0beta2
      Float values, particularly with "s" unit (subsecond values), are shown as zeroes in both graphs and latest data. In the same time, raw values are correct.
      See screenshots for details (compare 4.4 vs. 5.0beta2)

      Attachments

        1. 4.4-graph.png
          4.4-graph.png
          36 kB
        2. 4.4-latest-data.png
          4.4-latest-data.png
          16 kB
        3. 5.0b2-graph.png
          5.0b2-graph.png
          63 kB
        4. 5.0b2-latest-data.png
          5.0b2-latest-data.png
          11 kB
        5. 5.0b2-raw.png
          5.0b2-raw.png
          45 kB
        6. image-2020-05-04-15-58-53-199.png
          image-2020-05-04-15-58-53-199.png
          172 kB
        7. image-2020-05-05-11-32-16-892.png
          image-2020-05-05-11-32-16-892.png
          15 kB
        8. image-2020-05-05-11-37-19-188.png
          image-2020-05-05-11-37-19-188.png
          129 kB

        Issue Links

          Activity

            People

              zabbix.dev Zabbix Development Team
              darkblaze69 darkblaze69
              Votes:
              6 Vote for this issue
              Watchers:
              6 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: