Uploaded image for project: 'ZABBIX BUGS AND ISSUES'
  1. ZABBIX BUGS AND ISSUES
  2. ZBX-5810

moving item between templates generates wrong result

    XMLWordPrintable

Details

    • Incident report
    • Status: Closed
    • Minor
    • Resolution: Won't fix
    • 1.8.14
    • None
    • Frontend (F)

    Description

      Steps to replicate issue (on my real system):

      1.

      • template 'home HW' linked to template 'Template H'
      • hosts linked to template 'Template H'

      2.

      • adding item 'ethernet media speed $1' to the template 'home HW'
      • there is item 'ethernet media speed $1' in template 'Template H', description 'home HW:ethernet media speed eth0'

      everything is just fine

      3.

      • moving item from template 'home HW' to new one 'home network eth0 HW' which is not linked to template 'Template H':
        a) edit item
        b) select "Host"
        c) select template 'home network eth0 HW'
        d) save

      4.
      in result:

      • there is item 'ethernet media speed eth0' in template 'home network eth0 HW' which is NOT linked to template 'Template H'
      • there is item 'ethernet media speed eth0' in template 'Template H' (item description: 'home network eth0 HW:ethernet media speed eth0') which is wrong

      Attachments

        Activity

          People

            Unassigned Unassigned
            rob Robert Jerzak
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: