Uploaded image for project: 'ZABBIX BUGS AND ISSUES'
  1. ZABBIX BUGS AND ISSUES
  2. ZBX-8690

Undefined index in Maps

    XMLWordPrintable

Details

    • Incident report
    • Status: Open
    • Trivial
    • Resolution: Unresolved
    • 2.2.5
    • None
    • Frontend (F)

    Description

      Two users were updating the same map (but different elements).
      After update (or maybe this just coincided), the map does not open anymore and we get error message:

      Undefined index: 10490 [sysmap.php:150 ? add_elementNames() in /usr/share/zabbix/include/maps.inc.php:591]

      at the bottom of the screen.

      Error is shown all the time and map is not usable. Some part of it is visible from the admin screen, but from: Monitoring -> maps there is nothing visible, and some more error messages:

      image
      Undefined index: 10490 [maps.php:148 ? CView->render() ? include() ? getActionMapBySysmap() ? getSelementsInfo() in /usr/share/zabbix/include/maps.inc.php:1340]
      Undefined index: 10490 [maps.php:148 ? CView->render() ? include() ? getActionMapBySysmap() in /usr/share/zabbix/include/maps.inc.php:132]
      Undefined index: 10490 [maps.php:148 ? CView->render() ? include() ? getActionMapBySysmap() in /usr/share/zabbix/include/maps.inc.php:138]

      I tried to reproduce with another map on another instance - could not reproduce therefore unable to say if it was related to two user simultaneous editing.

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            People

              Unassigned Unassigned
              ingus.vilnis Ingus Vilnis
              Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated: